Kunderne siger

Det er yderst vigtigt for os at levere så gode ydelser, at vores kunder anbefaler os i deres eget netværk. Nedenfor kan du læse, hvad andre kunder siger om Jysk Telefon.
Hvad er vigtigst for dig, når du vælger telefoni?

Advokatfirmaet Palle Svendsen

Jysk Telefon har fra dag 1 været til stor hjælp når vi har haft brug for assistance. Når vi “kalder” får vi hurtig tilbagemelding såvel pr. telefon som mail og har hver gang fået en behagelig og god service.

Advokatfirmaet Palle Svendsen

Arena Fysioterapi

Jeg har været utrolig glad for det arbejde og den udstrakte serivce, som Jysk Telefon altid har ydet overfor mig. Det bedste er, at der skræddersys en løsning, som passer lige netop til mit behov, og der er altid hjælp at hente, hvis jeg har spørgsmål eller andet, som jeg har brug for at få belyst. Jeg kan kun varmt anbefale Jysk Telefon.

LOTTE KREBS
Arena Fysioterapi

Bak Grafisk

Nils fra Jysk Telefon har fra dag 1 været til stor hjælp og overflytningen til Jysk Telefon gik hurtigt og nemt. Der er god service, endda udover det sædvanlige, og Niels står altid klar til at hjælpe uanset, hvornår man skulle have brug for det. Jeg er rigtig glad for samarbejdet med Jysk Telefon, og kan kun give Nils mine varmeste anbefalinger.

SOFIE BAK THOMSEN
Bak Grafisk

Begravelsesforretningen Per Wraa

Vi har stor glæde af samarbejdet med Jysk Telefon. Nils er en ihærdig samarbejdspartner, der altid er på mærkerne, hvis vi skulle være i tvivl om noget.
Vi har et godt telefonsystem, og hvis der er ting vi gerne vil tilføje/ændre, bliver det udført straks. Vi kan ikke forestille os andre telefoni-leverandører.

PER WRAA
Begravelsesforretningen Per Wraa

Bravida Danmark A/S

Omkring mit samarbejde med Niels fra Jysk Telefon har jeg kun positive ting at sige. Nils er en meget pligtopfyldinde person, som følger kunden helt til døren og afleverer i princippet aldrig projektet til kunden. Det skal forstås sådan, at hvis der er noget som kunden er i tvivl om, så er Nils altid på telefonen. Hvis kundens hverdag ændres så tilpasser Nils lynhyrtigt installationen, så den opfylder kundens behov igen. Hvis jeg skal bruge en komponent og ringer til Nils, så finder han altid en løsning. Nils kommer også meget gerne med nye kundeleads tilbage, hvilket er meget positivt. Tilbagemeldingen fra de kunder jeg har “givet”til Nils, er kun positiv.

TORBEN ANDERSEN
Bravida Danmark A/S

Østervangens Biler

Jeg har skiftet teleselskab til Jysk Telefon, fordi jeg kontaktede dem omkring et tilbud. Jeg blev mødt af en venlig person med stor ekspertise. Jeg har nu kun det jeg skal bruge og ikke mere. Jeg har desuden sparet mange penge. Opstår der et problem er der altid hurtig og venlig hjælp at hente.

NIELS-ERIK
Bundgaard Begravelse

Craftsman Import

Vi har været med hos Jysk Telefon siden starten og har et glimrende samarbejde med Jysk Telefon. Vi er yderst tilfreds, og vi kan altid komme i kontakt med Jysk Telefon.

Craftman Import

Fabrika

Hos Fabrika er vi meget glade for samarbejdet med Jysk Telefon. Vi får altid hurtigt svar på vores spørgsmål, og en god sparring omkring vores telefoni.

KIM WALDMANN CHRISTENSEN
Fabrika

Fysio Danmark

Vi oplever kun god service og hvis der er problemer, bliver der hurtigt taget fat i det.

CHARLOTTE
FysioDanmark Viborg

Focuscare

Som en lille virksomhed er det ikke altid sjovt at være kunde ”hos de store”. Hos Jysk Telefon føler vi os værdsat og godt behandlet – der er altid kompetent, effektiv og hurtig hjælp at hente, når vi har brug for det.
Ligeledes finder vi priserne både gennemskuelige og markedssvarende. Vi kan varmt anbefale JYSK TELEFON.”

KAJ LUND, DIREKTØR
Focuscare Denmark ApS

Glud Vin

Samarbejdet med Jysk Telefon opleves igen og igen som et makkerskab hvor Nils virkelig interesserer sig for Glud Vin som kunde. Det er en fornøjelse at man ikke skal kontrollere sin regninger og blot kan afvise den strøm af andre telefonsælgere som konstant prøver til. Endvidere er det en stor glæde at Nils er kompetent og svarer på en saglig og informativ måde. For Glud Vin har det givet en ro, og en overbevisning om at man er kommet i gode hænder. Jeg vil til enhver tid anbefale Jysk Telefon og Nils til ethvert firma.

JØRGEN GLUD
Glud Vin

Kvisten

Vi er meget tilfredste med samarbejdet med Jysk telefon. Produktet lever op til vores forventninger og opfylder de behov, der løbende opstår i en organisation, der udvikler sig hastigt.
Jysk Telefon yder en service, der er helt i top – Nils er nem at komme i kontakt med, hurtig til at svare på spørgsmål samt har løst de udfordringer, der har opstår undervejs. Vi er trygge ved at have Jysk Telefon som telefoni-leverandør, og vi kan på det varmeste anbefale Jysk Telefon.

SIGNE GYLDENDAL RASMUSSEN
Kvisten

LM Stålindustri

Vi valgte at flytte vores telefoni til Jysk Telefon, efter vi igennem en periode havde haft store problemer med vores daværende leverandør. Selve forløbet med opstartsmøde, implementering af vores ønsker, flytning af numre og opstart forløb uden problemer. De ønsker og krav vi havde efterfølgende blev udført med det samme. Vi føler, at vi altid bliver lyttet til og vores ideer og ønsker og tingene udføres samme dag. Alt i alt en rigtig god oplevelse med Jysk Telefon. Jeg kan kun opfordre andre til at invitere Jysk Telefon på en kop kaffe og se deres løsning på telefonien.

JESPER HERKERT
LM Stålindustri

Midtjydsk Computer Service

Nils fra Jysk Telefon har leveret telefoni til flere af vores kunder, og vores erfaring med Jysk Telefon har altid været positiv. Det har medført nem implementering hos kunden og løsningerne blev leveret til tiden.
Jysk Telefon yder en god service og er til at komme i kontakt med, og ikke som nogle af de andre selskaber, hvor man blot er et nummer i køen.

JACOB BJERREGAARD
Midtjydsk Computer Service

Nordic  Digital Lab

Vi er utroligt glade for at have skiftet til Jysk Telefon, hvor vi får personlig service og en skræddersyet løsning på vores telefoni. Så kort sagt telefoni uden bøvl.

JAN RASMUSSEN
Nordic Digital Lab

Protectos

5 stjerner! Det har fra start været en rigtig positiv oplevelse at have med Jysk Telefon og virksomhedens ansatte at gøre. Vi har følt vores behov og ønsker er blevet opfyldt, og det har gennem hele samarbejdet været nemt at få fat på en medarbejder, når der er opstået spørgsmål og evt. problemer er blevet løst effektivt og hurtigt.

TRINE SANDER
Protectos A/S

QuardLock

Vi valgte Jysk telefon som leverandør af vores samlede mobil og IP baseret telefoni løsning, da vi havde hørt dem omtalt positivt fra anden siden.
Samarbejdet var fra starten af yderst professionelt og vi fik installeret en super god og økonomisk fordelagtig løsning til tiden. Jysk Telefon yder en rigtig god service og support med hurtige responstider og vi kan varmt anbefale dem til andre.

SØREN HALD JENSEN
QuardLock ApS

Strikert Advokatfirma

Vi oplever Jysk Telefon som en kompetent og informativ rådgiver, der uanset opgavens størrelse yder en meget høj service. Vi kan varmt anbefale Nils Erik og Jysk Telefon.

BJARNE STRIKERT, ADVOKAT
Strikert Advokatfirma

VHE Service

Hos VHE Service er vi meget glade for samarbejdet med Jysk Telefon. VI har opgaver med vagttelefon/døgntelefon, som Jysk Telefon løser til vores fulde tilfredsstillelse. Jysk Telefon er megt tilgængelig, og vi kan med få minutters varsel få omprogrammeret vores løsning, så den lever op til vores behov. Jysk Telefon holder løbende øje med, om vores abonnementer passer til vores behov, og justerer både op og ned, hvis det er nødvendigt og at Jysk Telefon så også er den absolut billigste løsning vi har kunnet vælge, vægter jo ikke i negativ regning.

ANNETTE BRÆNDGAARD
VHE Service

Viborg Apotek

Vi har arbejdet sammen med Jysk Telefon siden 2015. De er yderst behagelige at arbejde sammen med. Når der opstår udfordringere og tekniske problemer, løser de dem hurtigt og effektivt.

CHRISTIAN HOUGAARD
Viborg Apotek

Won Won

Vi er glade for at bruge Jysk Telefon.
Priserne er fornuftige og så er Nils altid klar til at hjælpe med både stort og småt.

JES EJSING, CEO
Won Won

Zenamic

Gennem rådgivningen fra Jysk Telefon fik vi fokus på de forretningsmæssige vigtigste opgaver som vores telefonløsning skulle understøtte. Efter valget af løsningen gik implementeringen hurtigt og nemt. Der er både mulighed for selv at administrere løsningen, men det er vores oplevelse at Jysk Telefon ligeledes er hurtigt og kompetent til at hjælpe hvis behovet opstår. Serviceniveauet er helt i top og Jysk Telefon finder hurtigt løsninger på enhver udfordring.

IAN HOLST SØRENSEN, CEO
Zenamic

Øllgaardtransport

Nils var utrolig nem at arbejde med. Jeg kom med en ide om hvad jeg skulle bruge, og han tog ikke lang tid om at finde en fornuftig løsning og pris. Han er altid nem at få fat i, og overflytningen fra det tidligere selskab gik utroligt fint.

PEDER ØLLGAARD
Øllgaardtransport

Østervangens Biler

Jeg har kun haft gode oplevelser angående samarbejdet med Jysk telefon. De er altid klar på at løse opgaver, som de gør til UG. Ikke noget med at sidde som nr 77 i en telefonkø. Kan kun anbefale Jysk Telefon til alle andre.

STEFFEN
Østervangens Biler